De Kikker – Marjan Bonekamp

Logo_01

Over mij

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Marjan Bonekamp. Ik woon in Houten, samen met mijn man, twee kinderen en onze hond.

Ik heb psychologie gestudeerd en vervolgens de HBO-opleiding voor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond in Utrecht. Vervolgens ben ik in de jeugdzorg aan het werk gegaan. Eerst twee jaar in Londen bij Social Services, later in Utrecht in de jeugdbescherming. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar het (speciaal basis)onderwijs in Houten. Ik maakte daar ook deel uit van het Onderwijs Expertise Centrum.

Mijn grote passie is werken met kinderen in de context van gezin en onderwijs; samenwerken om het welzijn en het leren van een kind optimaal tot ontwikkeling te laten komen. Om dit op een speelse en effectieve manier meer vorm te kunnen geven, ben ik me gaan specialiseren in ‘creatieve kindertherapie en systemische coaching’.

Kennis en ervaring zijn de basis van waaruit ik werk. Juist door zelf ervaring op te doen en bewustzijn te ontwikkelen op mijn eigen thema’s, heb ik mijn intuïtie en sensitiviteit in het begeleiden écht kunnen ontwikkelen.

Vanaf 2012 begeleid ik met veel plezier en succes kinderen en ouders in mijn praktijk. Nu ik ook geregistreerd ben als supervisor (lvsc) bied ik ook begeleiding aan professionals die zelf willen leren, ontwikkelen en groeien.